1.10.2008 г., 15:28 ч.

Честит 4-ти рожден ден! 

  Поезия » Друга
1809 0 12

Отмина още една година,

изтърколи се от календара

и моят малък син порасна,

и петата година той подкара.

 

 

1 октомври изпълни

твоите 4 години,

дано да си здрав и усмихнат!

Наздраве! За много години!

 

 

Безгрижен смехът ти да бъде,

желая приятели верни,

весели песни, игри най-чудесни,

закачки, смешки, подаръци, въртележки...

 

 

Честит рожден ден, мое слънце!

Много обич около тебе да има!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??