8.03.2008 г., 18:27 ч.

Честит 8-ми март, мамо! 

  Поезия
1672 1 3

Често не остава време -
все заети сме били.
Все забравям да ти кажа
колко много значиш ти!

 

Ти с живот си ме дарила.
Казах ли "Благодаря"?
Може би съвсем забравих,
че една си на света.

 

Утре пак ще закъснявам,
пак ще ми се караш ти.
Затова днес те поздравявам -
най-щастлива ти бъди!

© Жеко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??