9.05.2017 г., 11:12 ч.

Честит 9 май! 

  Поезия » Гражданска
325 0 0

На таз дата славна

тиранията фашистка падна!
Вечна памет вам, герои –

руснаци, американци, англичани и свои,

що врага сломихте

и свободата на Европа спасихте!
Няма да ви забравим

и винаги ще ви славим –

вие, що паднахте в борбата

и искахте разплата

за нашите убити сестри и братя!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??