15.07.2008 г., 14:02 ч.

Честит имен ден! 

  Поезия » Друга
1159 0 18

на Владко

Мое малко момче,

днес те няма до мене,

за да кажа: "Честит имен ден!"

Но аз искам да знаеш -

мисълта ми е с тебе

и прегръща те мойто сърце.

 

 

 

С много обич ти пращам

мойте привети

и желая ти весели дни!

Още малко и мама

ще дойде при тебе

и с много любов ще те дари.

 

-----

Днес моят тригодишен син Владимир има имен ден, но е във Варна! Желая му много весели и безгрижни дни край морето!

Честитя именния ден на всички, които носят това име!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??