на Владко
Мое малко момче,
днес те няма до мене,
за да кажа: "Честит имен ден!"
Но аз искам да знаеш -
мисълта ми е с тебе
и прегръща те мойто сърце.
С много обич ти пращам
мойте привети
и желая ти весели дни!
Още малко и мама
ще дойде при тебе
и с много любов ще те дари.
-----
Днес моят тригодишен син Владимир има имен ден, но е във Варна! Желая му много весели и безгрижни дни край морето!
Честитя именния ден на всички, които носят това име!
© Анна Дюлгерова All rights reserved.
Прегръдки, приятелко!