2.01.2011 г., 16:14 ч.

Честит рожден ден 

  Поезия » Друга
1845 3 4

Подарък да ти купя не можах -

подходящ за тебе не намерих,

дори цветя не ти набрах -

хризантеми, рози, орхидеи.

Градината е в моето сърце -

откъсни каквото пожелаеш,

душата си подарък ти дарявам

безрезервно с всеотдайност.

Благославям те за здраве и

със мъдрост в живота да вървиш

напред и с присъщата ти

твърдост, върхове да покоряваш,

без нещо да ти се опре.

Обичам те! Бъди щастлива!

Мойта гордост винаги бъди

и всичко в този свят красиво

от сърце дано те сполети!

 

На дъщеря ми

02.01. 2011 г.

Елсмер-Англия

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??