17.12.2009 г., 13:47 ч.

Честит рожден ден, Усмивке! (за smile1 ) 

  Поезия » Друга
4067 0 3

Знай, усмивка не всеки притежава,

защото тя при раждането се дарява.

И както рицарите преди години сто,

пази я,  с нея ти сътворявай добро.

 

Усмивката разтопява и ледове дори,

а капчуците нежно запяват още в зори.

Очите ти декори прекрасни рисуват,

тайнствени мисли влюбени танцуват.

 

Усмивке, пожелавам ти здраве и късмет.

Една УсмивКа  поднася  от думи букет.

Бъди себе си, никога не се предавай.

Много творения в стихове сътворявай!

© Красимира Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??