3.03.2020 г., 7:47 ч.

Честит Трети март, Българийо! 

  Поезия » Гражданска
764 0 0

Пет века бе далече

от своя велик път,

че загуби свободата си мечом,

че потисници терзаеха ти духът.

 

И ето - ти отново се изправи,

тиранът чу рева ти лъвски,

с безстрашие се ти прослави

и от робски сън се отърси.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??