26.04.2009 г., 17:51 ч.

Честит юбилей, дядо! 

  Поезия
1798 0 19

По молба на Siana!


Дядо, няма да те гоня.
Поздрава ми приеми.
Почерпи ме със бонбони.
Жив и здрав ми ти бъди.

Празник имаш специален.
Юбилей - не е шега.
Сбъдвай си мечтите шарени
и превръщай ги в дъга.

Знаеш колко те обичам,
дядо мили, дядо сладък.
Да те гушна вече тичам...
Аз съм ти, но като малък!

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??