29.02.2020 г., 20:14 ч.

Честита Баба Марта 

  Поезия » Друга
954 0 1

Побърза Баба Марта.

Допреде си къделята

със бяло и червено.

Пълна кошница с кокичета,

набра от горската дъбрава.

И рано, още във зори,

със първите лъчи на слънцето,

мартеници подарява -

на малки и големи.

Да сме бели и червени,

румени, засмени.


 

Честита Баба Марта, приятели.

Бъдете преди всичко здрави.

Много слънце и настроение

през утрешния ден.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??