Feb 29, 2020, 8:14 PM

Честита Баба Марта 

  Poetry » Other
921 0 1

Побърза Баба Марта.

Допреде си къделята

със бяло и червено.

Пълна кошница с кокичета,

набра от горската дъбрава.

И рано, още във зори,

със първите лъчи на слънцето,

мартеници подарява -

на малки и големи.

Да сме бели и червени,

румени, засмени.


 

Честита Баба Марта, приятели.

Бъдете преди всичко здрави.

Много слънце и настроение

през утрешния ден.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??