25.12.2015 г., 2:51 ч.

Честита да е 

  Поезия
272 0 2

Честита да е

 

Честита да е, тази свята Коледа!

Честита да е! Да е благодатна!

По пътя ни да разтопи леда,

за да не се налага да

поглеждаме обратно!

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??