Dec 25, 2015, 2:51 AM

Честита да е 

  Poetry
273 0 2

Честита да е

 

Честита да е, тази свята Коледа!

Честита да е! Да е благодатна!

По пътя ни да разтопи леда,

за да не се налага да

поглеждаме обратно!

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??