2.01.2014 г., 20:43 ч.

Честита Нова 2014 г. 

  Поезия » Гражданска
477 1 0

              

 

Пристигна Новата година,

очаквана от стар и млад,

но лошото дано отмина

останало далеч назад!

 

Дано през Новата година

доброто да ни сполети -

да стане нашата Родина

място на радост и мечти!

 

Да се завърнем към земята,

що ни откърми и роди,

да осъзнаем свободата,

да гоним страхове, беди!

 

Да гоним тези, що ни водят

към съсипия и тегло -

в ада немили те да бродят

и да изпитат всяко зло!

 

Да молим Бог да ни изпрати

Велик водач, нов Стамболов -

той в бъдното да ни напъти

към щастие и живот нов!

 

01.01.2014 г.

 

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??