2.01.2009 г., 21:24 ч.

Честита ви Нова 2009 година! 

  Поезия » Гражданска
492 0 5
                    Пожелание


Нека се сбъдват мечтите ни,
 нека сме повече искам добри,
нека обичта чиста в душите
 оставя мило  топли следи!
Нека много обич даряваме,
нека в мир да градим,
нека имоти не гледаме,
 а човека до нас да ценим!
 

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??