5.08.2007 г., 20:40 ч.

Честито ! 

  Поезия
602 1 1
Знам, много думи
днес не са необходими,
само Твойто "Да" с
Мойто ние да скрепиме !

С радост е изпълнена душата,
от ласки и милувки
преливат веч сърцата,
а на лицата - ведрите усмивки!

Най-важен ден за нас
остава в този хубав май,
щом "Менделсон" поведе ни
ръка в ръка - до край!

Обич, щастие, любов,
да си пожелаем ние двама,
да сме вечно в Едно,
татко ти ще станеш, аз пък - мама!

Дълго да сме заедно щастливи,
за добро - добри деца да си родиме,
затуй мечтахме ний години
и показахме пред всички
какво сме ний решили!

Ч Е С Т И Т О  И  НАЗДРАВЕ !

© Георги Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??