5.08.2008 г., 17:05 ч.

Чета... 

  Поезия » Философска
943 0 44
Тежки стихове
чета,
за любови...
за раздели.
Плачат влюбени
души,
болките
не надживели.

Слънцето зад облак
скрито...
Птиците пък
без крила...
Сърцето- огледалце е
разбито...
Очите -
пареща сълза...


Болят словата
и нареждат,
спомени -
въздишки в ад,
пътища -
недовървяни,
чувства -
клади как горят.

Чета...
и мъка ме обхваща.
Как искам
да разпръсна светлина,
за полета душевен
да разкажа,
за прошката, урока
в любовта.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??