24.04.2021 г., 19:22 ч.

Четирилистна детелина ( дует ) 

  Поезия » Любовна
643 2 11

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )

 

С: Луната утринна пак грее,

     денят пристъпва в тишина...

     Искрица още в мене тлее,

     тешà се с приказка една...

 

А: Лъчите пръсват светлина,

     събужда Слънцето светà.

     Навред дъхти зеленина,

     цветя ухаят с пролетта.

 

С: Букетче с млади детелини

     по първата роса набрах...

     Поглеждам небесата сини,

     щастливата я няма в тях...

 

А: Ах, нежна си като коприна!

     Тъга и обич в тебе зърнах!

     В четирилистна детелина

     за теб сърцето си превърнах!

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??