9.10.2008 г., 8:55 ч.

Четка потопих 

  Поезия » Еротична
683 0 5


ЧЕТКА ПОТОПИХ
във жаждата,
с която те събличам.
А после...
с трепета на устните,
на тялото със лудостта
и стон на арфа
ще размеся чувствата...
Ще наслоявам фибри...
Мозайка от очите
ще добавя...
Вричане
в палитрата ми
няма,
то разводнява
и погубва крясъка
от сливане измамно...

Когато се наситя
да те имам,
ще онемееш,
че си нарисуван.

© Геновева Цандева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??