22.03.2019 г., 9:03 ч.

Числото на брачната обич 

  Поезия » Любовна
329 8 8

Пет са годините, бързо отвяли
всяка минута, в която се вричам

в гордия поглед, усмивката бяла...
В чара, направил ме твое момиче.

 

Пет е числото на брачната обич.
Зная, под було до теб, че не крачих,
но ще те чакам през всички тегоби
с мека целувка и топла погача.

© Миглена Миткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??