20.01.2014 г., 18:07 ч.  

Чистка в кошера 

  Поезия » Хумористична
431 0 3

Отляво се разнася с грозен тътен

идеята за нов "партиен враг"

и всеки, чийто мозък е размътен,

"Не щем – крещи – с предателите брак!"

 

Че шефът на червените калинки

е можещ търтей – вездесъщ сред тях!

Прехвърчат те от трънки на глогинки

и сбират "мед" от цъфналия смях!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??