Jan 20, 2014, 6:07 PM  

Чистка в кошера 

  Poetry » Humour
435 0 3

Отляво се разнася с грозен тътен

идеята за нов "партиен враг"

и всеки, чийто мозък е размътен,

"Не щем – крещи – с предателите брак!"

 

Че шефът на червените калинки

е можещ търтей – вездесъщ сред тях!

Прехвърчат те от трънки на глогинки

и сбират "мед" от цъфналия смях!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??