8.11.2008 г., 20:28 ч.

Читалище любимо 

  Поезия » Друга
5099 0 3
 

ЧИТАЛИЩЕ ЛЮБИМО

(по случай 100 години от основаването

На НЧ „Просвета" - с. Голема Раковица

 

Читалище любимо,

читалище вековно,

на всички си ни мило,

защото си ни родно.

 

Тука ние пеем,

танцуваме, играем

и всичко нам полезно -

пак тука ще узнаем.

 

Ти си основано

преди сто години,

в тебе веселим се

и лета, и зими.

 

Поклон голям аз правя

пред твоя колектив,

затова, че теб те има,

аз много съм щастлив.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??