Аз съм грешен и безгрешен,
често тъжен, често смешен,
камък в колелото и
греда в окото,
песен недопята,
недочетена молитва,
хвърлена монета във водата,
чаша вино недопита...
Вечно жив съм и
вечно умирам,
кръста наказан да нося
и да не спирам!
© П Антонова Всички права запазени