2.05.2004 г., 17:10 ч.

Човешките души 

  Поезия
1143 0 1
Човешките души
са толкоз крехки
и различни
като трошиците на тротоара,
за които гълъби се карат

да ги опознаят.


© Лилия Пангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??