May 2, 2004, 5:10 PM

Човешките души 

  Poetry
1150 0 1
Човешките души
са толкоз крехки
и различни
като трошиците на тротоара,
за които гълъби се карат

да ги опознаят.


© Лилия Пангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??