5.02.2008 г., 11:53 ч.

Човешкото сърце 

  Поезия » Гражданска
1015 1 2
Колко е голямо човешкото сърце,
изпълнено със завист и злъчна злоба,
дали е по-голямо от това,
което от любов и щастие прелива?
О, не...

Поискало щастливото сърце
частица от себе си да му даде,
та кога се тя клонира
и то от любов и щастие
да започне да прелива.
Но, не...

© Кичка Сачарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И на мен много ми хареса! И... изплуваха в съзнанието ми образите на Шибил и Рада...
    Поздравления за стиха!
  • Хареса ми!Поздравления!
Предложения
: ??:??