21.02.2008 г., 7:20 ч.

Чрез дявола до Бог се извисих... 

  Поезия » Друга
1584 0 36

Очите ти приличат на... очи.
А изгревът е точно като залез.
Любов не можеш с враг да поделиш,
и сам да изядеш гергьовско агне.
Косите ми - за теб - не са реки...
Вода не е достатъчна за рафтинг.
Чрез Дявола до Бог се извисих.
Харесва ми от висота да падам.
Ръцете ти са просто две ръце,
които са обучени да галят.

Ако успея да се влюбя в теб -
последният си Рим ще ти запаля.

 

2007

© Павлина ЙОСЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??