29.06.2008 г., 0:49 ч.

Чрез тебе пееше ни Любовта! 

  Поезия » Любовна
849 0 22


На върха, там горе, във Балкана,

ръка в ръка сред пролетен ветрец,

пред нас се белна тихо Храма,

обля ни Светлина и сви венец.

Природата ни къпеше очите,

душите ни се пълнеха с Нега...

Прегърнали крилете на мечтите,

сърцата ни преливаха от доброта.

А после, в Храма, появи се Бога,

и вля във тебе своя глас,

примряла съзерцавах свода...

за кой ли път с възхита те следях!...

Божествената песен се понесе,

в небето мигом полетя...

сълза в безкрая се възнесе...

Чрез тебе пееше ни Любовта!


© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??