26.05.2011 г., 23:45 ч.

Чуденка 

  Поезия
529 0 4

 

 

 

На кръстопът съм между два различни свята.

Първият – изпълнен със мечти,

а другият – жалък остатък

от вече миналите дни.

 

Накъде ли да поема,

какво ли трябва пак да променя?

Каква ли ще е  таз житейска схема,

със снопове от пътеводна светлина?

 

Напред, назад или на място?

- алтернативи много… цели три...

А аз стоя притиснат на тясно

и търся щастието със очи…

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??