May 26, 2011, 11:45 PM

Чуденка 

  Poetry
525 0 4

 

 

 

На кръстопът съм между два различни свята.

Първият – изпълнен със мечти,

а другият – жалък остатък

от вече миналите дни.

 

Накъде ли да поема,

какво ли трябва пак да променя?

Каква ли ще е  таз житейска схема,

със снопове от пътеводна светлина?

 

Напред, назад или на място?

- алтернативи много… цели три...

А аз стоя притиснат на тясно

и търся щастието със очи…

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??