19.02.2019 г., 4:09 ч.

Чудо 

  Поезия » Любовна
311 0 2

То беше чуден миг,

то беше нежен зов.

Когато твоят лик

рани ме със любов.

 

То беше чуден час,

то беше повей нов.

Когато твоят глас

роди ме за любов.

 

И беше чудо знам

и беше само миг.

Ти бе вълшебен храм!

Ти бе бленуван лик!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??