31.08.2007 г., 18:26 ч.

Чудодейна сила 

  Поезия
396 0 2
В огнище домашно се е скрила,
забравена, чудодейна сила!

Дали от птичка в клетка, се е свила
или от котарак, мъркащ под мустак!?

Дали от верен пес, славен веселяк
или от щурчо драг, свирещ във захлас!?

Дали от петльо, будещ ни на ранина,
със женска чета, младина и старина!?

Дали от светеща светулка,
или от...необикновената ти булка!!!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??