Добро утро, любов –
нежна майчина ласка
грижа и обич в прегръдка неземна
Добър ден, любов –
мечти и полет в реалност
дни и нощи пришпорвани с лудост
Добър вечер, любов –
залязващо слънце
обгърнало с длани тъгата от мъдрост
Не заспивай любов,
отброявай минутите бавно, не бързай
и в очите ме гледай ,
осветявай ми пътя нататък ..
В тебе вярвам Любов, тъй както вярвам във Бога!
© Румяна Друмева Всички права запазени
Бъди вдъхновена!