Чужд град.
Чужда държава.
Мечта. Изплакана сълза.
Да върна времето не мога...
Живея чужда.
Докога?
* * *
Стремежи.
Демонични и многоезични.
Лица различни и коварно апатични.
Ранена птица в самота.
Частица в нечия игра.
Живея между чужди.
И тъга, тъга...
* * *
Блестящи
сгради и реклами.
Богатства, изкушения безброй.
Оттук започва Рая, после Ада.
Чужда съм.
Но жребият е
мой!
Радостина Дианжело
21/10/2014
© Радостина Дианжело Всички права запазени
До нови срещи!!