26.01.2010 г., 15:43 ч.

Чуждо 

  Поезия » Хумористична
478 1 3

"ЧУЖДО"


Трябва ли да започваме тоя разговор изобщо,
ясно е: "Моето е мое, а "чуждото" - общо!",
таз' максима всеки я знае,
докоснеш ли "чуждо", сърцето играе,
обхваща те радост и тръпка тресе те,
туй тайна мечта е на жените, мъжете,
олекваш и всичко е песен, песен любовна,
нима има друга емоция по-чутовна?
От тез' стихчета щом си вече привлечена,
по "чуждо" залитнала си, от нещо увлечена,
макар и от рими, прескочила си оградата,
няма лошо... отдай се напълно, изпитай насладата!...

© Стихоплетецът Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??