13.11.2005 г., 21:33 ч.

Чувам стъпките ти тихи... 

  Поезия
868 0 1
  • Чувам стъпките ти тихи,
    когато тръгнал си към мен,
    сънувам те и те обичам,
    така е вече всеки ден.
    Ще нараним любими хора,
     ако продължим с това.
    Добре, съгласна съм,
    не споря - да спреме сладката игра.
    Да спрем да пишем и говорим,
     да не сваляме звезди,
    да оставиме нещата
    Господ да ги подреди!
    Ти в момента пак работиш,
     аз съм в къщи, но не спя,
    че посрещам с мисълта си
     скъпи гости -
    теб и Тя -
     любовта!

© Людмила Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • интересно е ...да!!! харесва ми определено!
Предложения
: ??:??