5.06.2021 г., 18:15 ч.

Чувства 

  Поезия » Любовна
382 0 2


Ако не си бил любен,
как любовен огън припознал си ?
Ако не си бил влюбен,
как вълшебството разбрал си?
Любовен еликсир

отпивал ли си от пламтящи устни?
Любовна жар

тушил ли си във водопад от сълзи?
С крилете на страстта

пропадал ли си в ураган от похот?
За истинска любов ти имаш ли душа ,
растяща и единствена като вселенски грохот.
Не искаш ли, да знаеш как превръщам се в мечта?
Не искаш ли, да видиш – протегни ръка.
Можеш ли, да чуеш звуците във мен?
Гали те гласът ми спрял и притаен.
Погледни в сърцето...усети там тътен нов
Там вулкан изригва с името Любов.
Прегърни ме нежно със очи и завий ме кротко,
настани ме в скута на душата си,

там светло е и топло.

© Валя Сотирова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  853 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е първата ми плаха стихосбирка. Пиши ми на имейл и ще ти я изпратя. Email адрес:sun6ine4444@abv.bg
  • Здравей Валя, къде мога да намеря стихозбирката ти с красивото оформление! Благодаря предварително
Предложения
: ??:??