16.10.2009 г., 11:15 ч.  

Чувствата ми са пияни 

  Поезия » Друга
685 0 4

  

Чувствата ми са пияни,

клатушкат се в посоки.

Ту са сиви, черни,

ту пък – синеоки.

 

Като цветя нежни

искат да обичат...

Но често гневят се

и назад залитат.

 

Птици са крилати,

готови да летят.

Към небе от обич

пак да полетят...

 

Чувствата пияни...

объркват все посоки.

Но като небето синьо,

искат да са синеоки.

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??