28.05.2008 г., 23:42 ч.

Чувство 

  Поезия » Философска
521 0 2
Невинно дете, невинно краде
от моите мисли и чувста.
С невинни ръце, бели, преде
покров за сърцето ми черно.

Ангел бележи с целувка позната
следите на мойта покруса.
Скрита зад маска от фина позлата,
пропукана, хладна е мойта погнуса.

Бяло и черно, и златно,
говорят със слово невнятно.
Моите рани дълбаят земята,
там ще положа бавно душата.

© Серафим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??