8.11.2008 г., 20:49 ч.

Чувство за теб 

  Поезия » Друга
961 0 2

Ще премина като за последно

по онзи път от твоите следи,

с отпечатъци болка и нежност

всяка крехка тревичка покрили.

 

Задъхана ще изкача върха,

на който в друго време ти си бил.

Едва достигнала го, ще поспра,

за да се огледам с твоя поглед.

 

Ще пия глътка изворна вода,

в шепите ти някога държана.

Теб ще си представям, ще се радват

устните на всяка жива капка.

 

И разбрала, че си ми потребен,

без повече да мога да те видя,

ще запомня чувството за тебе

и ще те оставя да си идеш.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??