13.05.2009 г., 17:06 ч.

Чувството обич 

  Поезия
862 0 5

Не всеки допир е ласка,

а заблуда под нежната длан.

Облякъл ненужната маска,

пробужда в сърцата ни блян.

 

 

 

Не всяка усмивка е нежност,

а липса на всякакъв жар.

Загубил надежда и смелост,

угаснал е в тебе моят пожар.

 

 

Не всяко чувство е обич,

претъркулило мойте сълзи.

Аз дочаках да бъда твоя,

но чувството обич ни раздели.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??