May 13, 2009, 5:06 PM

Чувството обич 

  Poetry
858 0 5

Не всеки допир е ласка,

а заблуда под нежната длан.

Облякъл ненужната маска,

пробужда в сърцата ни блян.

 

 

 

Не всяка усмивка е нежност,

а липса на всякакъв жар.

Загубил надежда и смелост,

угаснал е в тебе моят пожар.

 

 

Не всяко чувство е обич,

претъркулило мойте сълзи.

Аз дочаках да бъда твоя,

но чувството обич ни раздели.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??