21.02.2005 г., 14:03 ч.

Цигара време 

  Поезия
1011 0 0

Цигара време,
глътка въздух,
последен танц,
луна в косите.

Безмълвни усти,
неизказани мисли,
непоети ръце...


Запали свещта,
за да е пак светлина!

© Дуди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??