Feb 21, 2005, 2:03 PM

Цигара време 

  Poetry
1024 0 0

Цигара време,
глътка въздух,
последен танц,
луна в косите.

Безмълвни усти,
неизказани мисли,
непоети ръце...


Запали свещта,
за да е пак светлина!

© Дуди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??