24.01.2023 г., 12:07 ч.

Цигари 

  Поезия » Гражданска
244 0 0

Близо си до гроба

със пакет във джоба.

Никотинът влиза,

ала не излиза.

 

Лекарите казват:

,,Стига, не пушете,

катраните-туй са

смърт за дробовете!"

 

Навикът досаден

теб не те напуска.

Тровиш си сърцето

още от закуска.

 

Ако се опиташ

да го пренебрегнеш,

час до два изкарваш,

после пак посегнеш.

 

Наркотик голям е

пушенето, шефе!

За мен е отрова,

а за тебе кеф е.

 

Ти си носиш кръста

с тази проклетия,

но, докато можеш,

братко, зарежи я!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??