8.08.2015 г., 20:33 ч.

Цикличност 

  Поезия
519 2 4

Начало. Мрак. Плач. Сълзи.
Надежда. Радост. Смях. Мечти.
Детство. Топлина. Уют.
Училище. Другари. Студ.

 

Желание. Лудост. Секс.
Любов. Нещастие. Предтекст.
Чувства. Трепет. Светлина.
Камбани. Лудост. Грях. Съдба.

 

Съзряване. Семейство. Брак.
Илюзия. Прелюбодейство. Страх.
Болка. Търпение. Гняв.
Безпомощност. Омраза. Враг.

 

Апатия. Завист. Празнота.
Тленност. Вяра. Самота.
Вик. Развала. Старост. Ек.
Църква. Червеи. Ковчег.

© Joakim from the grave Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??