Любов.
В сърцата пукна пролет.
Две години.
Мечти като цветни балони.
Реалността:
тази любов май е стъклена.
Сълзи
по моите крехки прозорци.
Болка.
Душата ми посрещна зимата.
Досада.
Трошиш само с поглед стъклата.
Горчивина.
Носиш тръпчивото в гласа си.
Раздяла.
Несъвместимост между стъклото и метала.
Самота -
хапка черен шоколад в ръка.
Любов.
Идва презимувала пролет...
© Ваня Всички права запазени