7.10.2008 г., 15:20 ч.

Цивилизация 

  Поезия » Друга
520 1 2

Цивилизация - дали това означава
да караш едно ферари с цвят червен,
да имаш малък супер GSM,
да ходиш всеки ден по празненства,
да пиеш маркови вина,
да движиш в обществото като бос,
да бъдеш винаги с навирен нос,
да имаш лъскава мадама,
и да си с врат за двама,
да си облечен в смокинг на "Версаче",
но с гънки в мозъка - на пеленаче...
Да,смешно е и жалко отстрани,
защото даже гъчкани с пари,
за тази само мислим цивилизация...
Дали защото сме незряла нация?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ваня Бухлева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??