10.07.2018 г., 23:19 ч.

Цвете 

  Поезия » Любовна
444 1 0

Безброй цветя, ухаещи прекрасно,

Едни на свежест, други на роса,

И цвят избираш, скършваш стъбълцето,

Преплиташ с него своята съдба.

Недей да търсиш друго,

дори и пъстроцветно.

Недей да вдъхваш чужда красота.

Избрал си свойто, пробол си му сърцето.

Ненужни тебе са безкрайните поля.

© Михаела Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??